Общи условия на hakuyofishing.com

ОБЩИ УСЛОВИЯ за използване на интернет магазина www.hakuyofishing.com

Този електронен магазин е администриран от фирма “ЕНЕРГО ТИЙМ-КИРИЛОВИ” ООД. Фирмата е регистрирана в Търговския Регистър с ЕИК:20 27 34 048 , със седалище : гр. Ботевград, ул. Цар Самуил 16, телефон за връзка: + 359 876 50 39 40    и имейл: support@hakuyofishing.com.

За използването на този Интернет магазин, Вие се съгласявате безусловно с правилата и условията на www.hakuyofishing.com. В случай, че не сте съгласни с Общите условия на този Интернет магазин , моля не използвайте нашите услуги.  Използването на Интернет магазина се подчинява изцяло  на общите разпоредби наложени по закон.

Регистрация:

Онлайн магазин Hakuyofishing.com предлага 2 варианта при закупуване на стока: чрез регистрация или като Гост купувач, без предварителна регистрация.В случай на пазаруване като Гост, клиентът отново е длъжен да попълни коректно своите лични  данни за плащане и доставка във формуляра, както и да се съгласи с Общите условия за ползване.Всяко лице, което ЖЕЛАЕ да направи свой профил, трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма.

Чрез създаването на клиентски профил регистрираният потребител:

Придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазин www.hakuyofishing.com. 

Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на онлайн магазин: www.hakuyofishing.com.

Потребителят има право по всяко време да променя данните, въведени при регистрацията, както и всякаква заявена от него информация във връзка с ползване на услугите, предлагани от www.hakuyofishing.com. 

Онлайн магазин Hakuyofishing.com запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за клиента. Регистрирайки се на www.hakuyofishing.com , потребителят се съгласява да получава съобщения под формата на имейли на зададения от него имейл адрес. 

Процедура за пазаруване:

При направена поръчка за закупуване на продукти от магазин www.hakuyofishing.com  клиентът автоматично получава e-mail, потвърждаващ успешното й оформяне, и съдържащ детайлите на поръчката. Поръчка, направена през уеб-сайта на Hakuyofishing.com , представлява и се счита за оферта за закупуване на продукт, “подлежаща на разглеждане”. Поръчката се смята за приета от момента, в който представител на онлайн магазин “Хакую Фишинг” осъществи контакт с клиента и получи потвърждение за валидността на поръчката.

При оформянето на покупката от клиента се изисква:

Да посочи валидни адрес за доставка и телефон за контакт.

Да активира изпълнението на поръчката чрез натискането на бутона “Проверка на данните и поръчка”. Чрез натискане на бутона “Проверка на данните и поръчка” клиентът изразява съгласието си с настоящите Общи условия.

След получаване на валидна поръчка представител на магазин “Хакую Фишинг” се свързва с клиента по телефона, за да го уведоми за:

а) наличността на поръчаните артикули (включително размер, цвят и други)

б) цената за доставка на стоката 

в) срок за доставка на стоката

        4. В телефонния разговор (или по e-mail) клиентът потвърждава съгласието си с цената и сроковете за доставка на поръчаните стоки. Цените на стоките са в български лева с включенo ДДС. Плащането на стоките се извършва в български лева. Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите по доставката.

Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки един от поръчаните от Вас артикули. 

При направена поръчка над 60,00лв /с изключение на стоките с намалени цени или в промоция / и общо тегло на пратката до 3кг. транспортните разходи до ОФИС на фирма SPEEDY са за сметка на „ЕНЕРГО-ТИЙМ КИРИЛОВИ 00Д“.

В този случай Вие заплащате на куриера ЕДИНСТВЕНО сумата на продуктите.

В случай, че пратката не отговаря на горепосочените условия или желаете да получите продуктите с друг куриер транспортните разходи са за сметка на Клиента.

Вие можете да изчислите сами цената на доставката като използвате тарифния калкулатор на фирма СПИДИ.

Стоките се изпращат само след получено потвърждение от клиента.

Срока на доставка е от 2 до 5 работни дни.

Не се изпращат поръчки в почивни и празнични дни поради невъзможност за доставка от страна на куриерите.

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ на куриера, който доставя пратката.

Ако направите поръчка на продукт/и, който се е изчерпал и не е отразен по една или друга причина, като неналична стока, наш служител ще се свърже с Вас за доуточняване.

Цена и плащане:

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Www.hakuyofishing.com  запазва правото си по всяко време да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в продуктовите опции на продуктите, както и промяна на техните снимки. Плащането става само и единствено с „наложен платеж”. Клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоките от куриера.Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите по доставката. Всички стоки, поръчани през онлайн магазин Hakuyo fishing , пътуват със застраховка.

“ЕНЕРГО ТИЙМ –КИРИЛОВИ ООД “ НЕ носи отговорност за неточности в описанието на продуктите, които не касаят основните й характеристики, както и за неточна информация предоставена от производителя. 

“HAkuyofishing.com” не може да даде гаранция, че цялата информация на www.hakuyofishing.com не съдържа грешки и пропуски. 

Доставка:

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма “Speedy” на посочения от клиента адрес за доставка или до поискване от офис на куриерската фирма “Speedy” . Безплатната доставка ВИНАГИ е до офис на куриерска фирма “Speedy” . При доставка на стоката клиентът се подписва върху товарителница или друг документ, удостоверяващ получаването на стоката. Клиентът е ДЛЪЖЕН да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да заплати дължимата сума. Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 2-5 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще бъдете  уведомени допълнително на посочения от Вас телефонен номер.  Поръчки, направени след 14:00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Гаранция:

Онлайн магазин www.hakuyofishing.com гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за употреба. При получаване на пратката клиентът следва да провери, дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци. В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им. Гаранционният срок започва да тече от момента на получаването на пратката. Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията на стоката.

Връщане на стока:

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителя, клиентът има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получаването й.

Върнатата стока трябва да отговаря на следните условия:

Да е в запазена оригинална опаковка с ненарушена цялост. Стоката следва да е в оригиналната опаковка и с пълната окомплектовка на продукта – кутии, книжки, чантички, упътвания и други. Това гарантира на клиента, че няма да бъдат наложени удръжки за липсващата окомплектовка.

Върнатият продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, наранявания, без следи от удари или други външни белези. Клиентът има право да тества закупения продукт и да се увери, че отговаря на очакванията, но е задължен да го пази в безупречно състояние и вид, което гарантира, че няма да бъдат наложени удръжки за нанесени повреди и щети.

Клиентът е ДЛЪЖЕН да заплати разходите по връщането на стоката, включително да възстанови направените транспортни разходи (в случай, че е получил пратката с безплатна доставка) и други куриерски или банкови такси, свързани с покупката.

При приемане на върнатата стока онлайн магазин “Хакую Филинг” запазва правото си си  да провери  за щети и въздействия, причинени от евентуално необичайно използване от  страна на клиента. Ако желаете да се възползвате от това Ваше право, се свържете по телефон или ел. поща с наш служител и ние с удоволствие ще Ви съдействаме.

Рекламация:

При предявяване на рекламация, представител на онлайн магазин “Хакую Фишинг” може да поиска снимка или връщане на повредената стока като доказателство за основание на рекламацията. Във всички случаи на връщане на стоката трябва да бъде предварително уведомен представител на онлайн магазин www.hakuyofishing.com. 

При предявяване на рекламация клиентът може да претендира за:

Безплатно извършване на ремонт в наш сервиз

Отбив от цената. 

Права и задължения:

Онлайн магазин “Хакую Фишинг” се задължава да достави поръчаната стока в уговорения срок.

Онлайн магазин “Хакую Фишинг” се задължава да изпълнява уговорките с клиента с дължимата грижа.

Онлайн магазин “Хакую Фишинг” НЕ носи отговорност за невярна информация, подадена от производителя.

Онлайн МАГАЗИН “Хакую Фишинг” НЕ се задължава да достави поръчана стока при посочени неверен адрес или телефон.

Онлайн магазин “Хакую Фишинг” не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства извън контрола му.

Фирма „ЕНЕРГО ТИЙМ-КИРИЛОВИ” ООД НЕ носи отговорност за преки или косвени вреди, претърпяни от потребителите, в резултат от ползването или невъзможността за ползване на www.hakuyofishing.com или свързаните и предоставяни чрез www.hakuyofishing.com продукти и услуги.

Клиентът се задължава да посочи валидни телефон и адрес за доставка.

Клиентът се задължава да заплати цената на поръчаните стоки.

Клиентът се задължава да заплати сумата за други разходи, като доставка, допълнителна опаковка и други, съгласно уговореното.

Клиентът се задължава да осигури възможност за получаването на поръчаните стоки.

Клиентът се задължава да получи поръчаните стоки.

Клиентът носи пълна отговорност за опазването или предаването на трети лица на потребителското си име и паролата, както и за всички действия, извършвани с тях.

Клиентът се задължава да не прави фиктивни поръчки, измислени отзиви за даден продукт или да подава друга НЕвярна информация.

Клиентът се задължава да не нарушава чужди имуществени или неимуществени права.

Клиентът се задължава да спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за ползване на онлайн магазин : www.hakuyofishing.com 

Връзка с нас:

На главната страница на сайта ни са обявени нашето фирмено име, email адрес и телефон за контакт. В случай, че НЕ сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Снимки, илюстрации и описание на артикул:

Публикуваните в този уеб-сайт описание и снимки на продукти са само за общи информационни цели. За да е сигурен, че продуктът отговаря точно на изискванията му, клиентът трябва да се осведоми за конкретните характеристики чрез официалния сайт на производителя или след консултация с нас.

Правно регулиране:

За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между онлайн магазин “Хакую Фишинг” и Клиента се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Фирма “ЕНЕРГО ТИЙМ-КИРИЛОВИ” ООД има право по всяко време да променя съдържанието на www.hakuyofishing.com и настоящите общи условия за ползването му, без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените.

Изменените общи условия за ползване нa www.hakuyofishing.com се публикуват на сайта и са достъпни за всички потребители.

Благодарим Ви, че ни се доверихте и избрахте нас!Приятно пазаруване!